Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

RSS

 PAREMPI MYÖHÄÄN.
20.09.2014 20:07 | Kipa

Jostain syystä tanssitarinat jäivät keväällä kirjoittamatta, mutta korjataan asia nyt. Keväällä kertailimme aika paljon, koska oli ollut niin paljon kivoja tansseja, joihin oli kiva palata uudestaan.

Ensimmäinen kevätkauden uusi oli Love Me Right, jonka Ari opetti Rachaelin teemaillassa. Musiikki ja askeleet yhteensopivat.

Sitten opettelimme vanhan tanssin 90-luvulta Larger Than Life. Se oli ollut jo pari vuotta harkinnassa, kunnes siitä tuli tosi. Siitä tykättiin tosi paljon, kun saatiin jalkatyö iskettyä selkäytimeen. Sitä sitten tanssittiin Yyterissäkin ja tanssitaan ensi keväänäkin.

The Tango Project nappasi erilaisuudellaan. Musiikki olikin aika hämäävä. Daniel Whittakerilta tulee silloin tällöin hyviä koreja. Eräs tanssikaveri oli opetellut sen Englannissa ja opetti omalle ryhmälleen. Tykkään edelleen, kiva rytmitys.

New York 2 La iski täydellä teholla mun biorytmeihin, Rachaelin varmaa työtä. Sitä kertailtiin sitten kevään mittaan.

Ja sitten erillaiseen musiikkiin erilainen tanssi The Great Gatsby, joka ei huku massaan. Toiset tykkää ja toiset ei. Minä kuulun ensimmäiseen ryhmään kyllä sitä tapahtumissa tanssitaan.

Katen ja Robbien kore Walk Alone tanssitaan perinteisin rivitanssiaskelin, jotka rytmitetty hyvin. Sen tanssiminen on minusta nautinnollista, ei pitkästy ja musiikkina Cherin mahtava biisi.

Olin jo jemmannut muistiin Simon Wardin All I Can Say, ja sitten Ari opettikin sen Kuopiossa. Siinä askeleet ja musiikki synkaavat hyvin yhteen. Se on jäänyt vähälle kertaamiselle, joten pitääpä ottaa ohjelmaan. Kuopion tuliaisena tuli toinenkin tanssi lattari, Adrenalina, jossa on hiemen keskivertoa enemmin muistettavaa.

Wow Tokyo jäi keväällä vähälle tanssimiselle. Olisikohan siinä on ollut liian monta tekijää, Ria, Kate ja iso joukko japanilaisia. Henkilökohtaisesti tykkään ja tapahtumissa olen päässytkin lattialle tanssimaan sitä.

Yksi NC tanssikaudessa on ihan riittävästi ja nyt se oli Pimin Smooth Soldier, joka kuuluu parhaitten joukkoon. Siitä on tullutkin yllättävän suosittu Suomessa. Askeleet rytmittyvät siten, että muistaa, missä kohtaa tanssia ollaan menossa.

Sokerina pohjalla aika simppeli tanssi Yyterin tuliaisina, joka kerittiin tanssia ennen kesää oli I'm In Love With You. Kore on vaan niin yksinkertaisen hyvä, jota on nautinto tanssia menevään musiikkiin, jota voi hyräillä samalla.


( Päivitetty: 22.09.2014 10:49 )

 - Kipa | Kommentoi Jump On A Ride
22.01.2014 20:26 | Kipa

Hyppää kyytiin, rattaille tai ratsaille, ihan miten vaan. Ihan vaihtelevaa meillä kyytiläisillä on ollut viime syksynä, eikä kukaan ole pudonnut rattailta. On tanssittu helpohkoja, kerrattu entisiä ja opeteltu muutama uusi. Useimmiten musiikki on vaikuttanut tanssin valintaan ja tietenkin tyylin vaihteluvuus, ettei porukka kyllästy.

Tässä syksyn tansseista muutama uusi, joita haluaisin tanssia jatkossakin.

Booty Chuk - hyvä musiikki, uudenlaisia askeleita, Scottin varmaa käsialaa

Clap Happy! - musiikki ja makeet askeleet. Muistelin Pop, Lock & Dropia 4 vuoden takaa

Pride In Me - upea, väkevä musiikki ja sujuvat askeleet, ei turhia kikkailuja

Hairspray - vaihteleva musiikki ja koreografia, joka seuraa hyvin musiikkia. Kätenikin kesti tanssin.

Jump On A Ride - tanssiin kutsuva musiikki. Rialta tulee yhä useammin kivoja tansseja. Keväällä tavataan Yyterin tapahtumassa, kun hän tulee ohjaamaan :)

Valoisia ja lämpimiä odotellen.........


 - Kipa | Kommentoi©2020 rivitanssi flying boots - suntuubi.com